Marie Bazalová

Bakalářská práce

Pohanka v potravinářských technologiích

Buckwheat in Food Technology
Anotace:
Bakalářská práce Pohanka v potravinářských technologiích je zaměřena na dříve poměrně oblíbenou a hojně pěstovanou plodinu, a tou je pohanka. Pseudocereálie, která se řadí pro své vlastnosti k obilovinám je po dlouhém ústupu opět na vzestupu a těší se rostoucí oblíbenosti. Práce popisuje původ, historii používání, botanickou charakteristiku a pěstování. V nemalé míře se dále věnuji chemickému složení …více
Abstract:
The bachelor thesis Buckwheat in Food Technology is focuses on a relatively popular and richly grown crop, it is buckwheat. Pseudo-cereal, which ranks to grain for her properties, is again on the rise after a long recession and enjoying rising popularity. The work describes origin, history of use, botanical characteristics and cultivation. To a great extent, I also focus on the chemical composition …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Viera Šottníková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses hb5gjp hb5gjp/2
26. 4. 2017
Složky
Soubory
Zerdaloglu, S.
27. 4. 2017
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.