MYSLIVCOVÁ, Pavla. \textit{Analýza nízkomolekulárních proteinů metodou SDS-PAGE v ječmeni během sladování}. Online. Master's thesis. Brno: Brno University of Technology. 2017. Available from: https://theses.cz/id/hbizgo/.
MYSLIVCOVÁ, Pavla. <i>Analýza nízkomolekulárních proteinů metodou SDS-PAGE v ječmeni během sladování</i>. Online. Master's thesis. Brno: Brno University of Technology. 2017. Available from: https://theses.cz/id/hbizgo/.
MYSLIVCOVÁ, Pavla. Analýza nízkomolekulárních proteinů metodou SDS-PAGE v ječmeni během sladování. Online. Master's thesis. Brno: Brno University of Technology. 2017. Available from: https://theses.cz/id/hbizgo/.
@MastersThesis{Myslivcova2017thesis,
AUTHOR = "Myslivcová, Pavla",
TITLE = "Analýza nízkomolekulárních proteinů metodou SDS-PAGE v ječmeni během sladování [online]",
YEAR = "2017 [cit. 2024-10-17]",
TYPE = "Master's thesis",
SCHOOL = "Brno University of TechnologyBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/hbizgo/",
}
@MastersThesis{Myslivcova2017thesis,
AUTHOR = {Myslivcová, Pavla},
TITLE = {Analýza nízkomolekulárních proteinů metodou SDS-PAGE v ječmeni během sladování},
YEAR = {2017},
TYPE = {Master's thesis},
INSTITUTION = {Brno University of Technology},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/hbizgo/},
URL_DATE = {2024-10-17},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Myslivcová
| jméno = Pavla
| instituce = Brno University of Technology
| titul = Analýza nízkomolekulárních proteinů metodou SDS-PAGE v ječmeni během sladování
| url = https://theses.cz/id/hbizgo/
| typ práce = Master's thesis
| vedoucí =
| rok = 2017
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-17
| poznámka =
| jazyk =
}}