Spotřeba potravin jako součást identity Evropanů – Jana Koldová
Jana Koldová
Bachelor's thesis
Spotřeba potravin jako součást identity Evropanů
Food consumption as a part of the identity of Europeans
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá vývojem spotřeby potravin ve vybraných evropských zemích v letech 1970 a 2020. Hlavním cílem bakalářské práce byla statistická analýza vývoje spotřeby vybraných druhů potravin v ČR, na Slovensku a Polsku, zda byl tento vývoj ovlivněn vstupem do EU a jaké nastaly změny v kontextu globalizace. Dílčím cílem bylo určení vhodné trendového funkce nebo modelu exponenciálního vyrovnání …viacAbstract:
The bachelor thesis deals with the development of food consumption in selected European countries between 1970 and 2020. The main objective of the bachelor thesis was a statistical analysis in development of consumption of selected foodstuffs in the Czech Republic, Slovakia and Poland, whether this development was influenced by the accession to the EU and what changes have occurred in the context of …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 3. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 5. 2023
- Vedúci: Ing. Radka Procházková, Ph.D.
- Oponent: Pavla Hošková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme:
Public Administration and Regional Development
Práce na příbuzné téma
-
Aspekty spotřeby potravin v EU a vliv globalizace
Jindřich Kubů
Názov
Vložil
Vložené
Práva