Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely – Iva MARTINKOVÁ
Iva MARTINKOVÁ
Bakalářská práce
Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely
The usability of particular sorts of fruit for the preserving industry purpose
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá vhodností vybraných ovocných druhů pro konzervárenské využití. Všeobecně je popsáno chemické složení ovoce a problematika konzervárenství. Konkrétními výsledky práce jsou ucelené přehledy o odrůdové rozmanitosti a vhodnosti jednotlivých odrůd pro konzervaci.Abstract:
The bachelor thesis deals with the adequacy of selected fruits for canning use. Generally is described chemical composition of fruit and preserving industry issues. The specific results of the thesis is a comprehensive ovrerview of the varietal diversity and the suitability of the varieties for preservation.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 5. 2009
Zveřejnit od: 27. 5. 2009
Identifikátor:
12969
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 6. 2009
Citační záznam
Jak správně citovat práci
MARTINKOVÁ, Iva. Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely. Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 27. 05. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 27. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Charakterizace odrůd minoritního ovoce z hlediska využití v potravinářském průmyslu
Zuzana Jurečková -
Staré a moderní odrůdy ovoce v drobném pěstitelství mikroregionu Králicko.
Miloš Mikula -
Staré a moderní odrůdy ovoce v drobném pěstitelství v mikroregionu Bojkovsko.
Zuzana Miškářová -
Sezónní změny v podílu samozásobitelství na spotřebě zeleniny a ovoce
Petr Machačka -
Možnosti zpracování asijských odrůd peckového ovoce
Michal Havránek -
Studium úlohy cytokininů v pletivových kulturách vybraných odrůd drobného ovoce
Denisa BALATKOVÁ -
Charakterizace odrůd minoritního ovoce z hlediska využití v potravinářském průmyslu
Zuzana Jurečková -
Tradiční způsoby technologického zpracování ovoce z extenzivních výsadeb jako součást kulturního dědictví.
Tereza Sobotková