Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely – Iva MARTINKOVÁ
Iva MARTINKOVÁ
Bachelor's thesis
Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely
The usability of particular sorts of fruit for the preserving industry purpose
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá vhodností vybraných ovocných druhů pro konzervárenské využití. Všeobecně je popsáno chemické složení ovoce a problematika konzervárenství. Konkrétními výsledky práce jsou ucelené přehledy o odrůdové rozmanitosti a vhodnosti jednotlivých odrůd pro konzervaci.Abstract:
The bachelor thesis deals with the adequacy of selected fruits for canning use. Generally is described chemical composition of fruit and preserving industry issues. The specific results of the thesis is a comprehensive ovrerview of the varietal diversity and the suitability of the varieties for preservation.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 5. 2009
Accessible from:: 27. 5. 2009
Identifier:
12969
Thesis defence
- Date of defence: 18. 6. 2009
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
MARTINKOVÁ, Iva. Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely. Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 27. 05. 2009
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 27. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Charakterizace odrůd minoritního ovoce z hlediska využití v potravinářském průmyslu
Zuzana Jurečková -
Staré a moderní odrůdy ovoce v drobném pěstitelství mikroregionu Králicko.
Miloš Mikula -
Staré a moderní odrůdy ovoce v drobném pěstitelství v mikroregionu Bojkovsko.
Zuzana Miškářová -
Sezónní změny v podílu samozásobitelství na spotřebě zeleniny a ovoce
Petr Machačka -
Možnosti zpracování asijských odrůd peckového ovoce
Michal Havránek -
Studium úlohy cytokininů v pletivových kulturách vybraných odrůd drobného ovoce
Denisa BALATKOVÁ -
Charakterizace odrůd minoritního ovoce z hlediska využití v potravinářském průmyslu
Zuzana Jurečková -
Tradiční způsoby technologického zpracování ovoce z extenzivních výsadeb jako součást kulturního dědictví.
Tereza Sobotková