Iva MARTINKOVÁ

Bachelor's thesis

Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely

The usability of particular sorts of fruit for the preserving industry purpose
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá vhodností vybraných ovocných druhů pro konzervárenské využití. Všeobecně je popsáno chemické složení ovoce a problematika konzervárenství. Konkrétními výsledky práce jsou ucelené přehledy o odrůdové rozmanitosti a vhodnosti jednotlivých odrůd pro konzervaci.
Abstract:
The bachelor thesis deals with the adequacy of selected fruits for canning use. Generally is described chemical composition of fruit and preserving industry issues. The specific results of the thesis is a comprehensive ovrerview of the varietal diversity and the suitability of the varieties for preservation.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 5. 2009
Accessible from:: 27. 5. 2009
Identifier: 12969

Thesis defence

  • Date of defence: 18. 6. 2009

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

MARTINKOVÁ, Iva. Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely. Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 27. 05. 2009

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 27. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.