Analýza trhu biopotravin v České republice a jejich cenový monitoring – Bc. Michaela Paulíková, DiS.
Bc. Michaela Paulíková, DiS.
Diplomová práce
Analýza trhu biopotravin v České republice a jejich cenový monitoring
Market analysis of organic food in Czech republic and its price monitoring
Anotace:
Diplomová práce na téma Analýza trhu biopotravin v České republice a jejich cenový monitoring se popisuje základní principy ekologického zemědělství a specifika výroby biopotravin. V práci jsou popsány kategorie bioprodukce v ČR a situace s trhem a spotřebou ve státech EU. V další části práce je zpracován přehled o producentech biopotravin v ČR. Hlavním cílem práce bylo provést cenový monitoring u …víceAbstract:
Diploma thesis with topic a Market analysis of organic food in Czech republic and its price monitoring engages basic principles of ecological agriculture and specifics of organic food production. There is a description of bioproduction in CZ, a market situation and consumption in the EU.In next part of this dissertation is composed overview of organic food producers in CZ. One of the main goals of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Tamara Dryšlová, Ph.D.
- Oponent: Ivo Hartman, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělská specializace / Zemědělské inženýrství
Práce na příbuzné téma
-
Mineralization of organic fertilizer for improved plant nutrient availability in hydroponics
Lucie Půstová -
Consumers' values and motives driving organic food consumption
Igor Muravyev -
Sortiment biopotravin v České republice a jejich dostupnost ve vybraném regionu - okres Vyškov
Eva Skřivánková -
Analýza trhu a dostupnost biopotravin v regionu Brno-město - Jihomoravský kraj
Kamila Havigerová -
Optimalizace, kalibrace a terénní testování pasivních vzorkovacích zařízení pro monitoring polárních organických látek.
Jakub Urík -
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
Veronika Svejkovská -
Degustace vína na Znojemsku
Alexandr Tokár -
Studie proveditelnosti podnikatelského záměru pre-paid modelu degustace moravského vína
Kateřina Ignáth