Analýza trhu biopotravin v České republice a jejich cenový monitoring – Bc. Michaela Paulíková, DiS.
Bc. Michaela Paulíková, DiS.
Master's thesis
Analýza trhu biopotravin v České republice a jejich cenový monitoring
Market analysis of organic food in Czech republic and its price monitoring
Abstract:
Diplomová práce na téma Analýza trhu biopotravin v České republice a jejich cenový monitoring se popisuje základní principy ekologického zemědělství a specifika výroby biopotravin. V práci jsou popsány kategorie bioprodukce v ČR a situace s trhem a spotřebou ve státech EU. V další části práce je zpracován přehled o producentech biopotravin v ČR. Hlavním cílem práce bylo provést cenový monitoring u …moreAbstract:
Diploma thesis with topic a Market analysis of organic food in Czech republic and its price monitoring engages basic principles of ecological agriculture and specifics of organic food production. There is a description of bioproduction in CZ, a market situation and consumption in the EU.In next part of this dissertation is composed overview of organic food producers in CZ. One of the main goals of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Tamara Dryšlová, Ph.D.
- Reader: Ivo Hartman, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PAULÍKOVÁ, Michaela. \textit{Analýza trhu biopotravin v České republice a jejich cenový monitoring}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Agronomy. 2015. Available from: https://theses.cz/id/hcwgpw/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyMaster programme / field:
Agricultural Specialization / Agricultural Engineering
Theses on a related topic
-
Mineralization of organic fertilizer for improved plant nutrient availability in hydroponics
Lucie Půstová -
Consumers' values and motives driving organic food consumption
Igor Muravyev -
Sortiment biopotravin v České republice a jejich dostupnost ve vybraném regionu - okres Vyškov
Eva Skřivánková -
Analýza trhu a dostupnost biopotravin v regionu Brno-město - Jihomoravský kraj
Kamila Havigerová -
Optimalizace, kalibrace a terénní testování pasivních vzorkovacích zařízení pro monitoring polárních organických látek.
Jakub Urík -
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
Veronika Svejkovská -
Studie proveditelnosti podnikatelského záměru pre-paid modelu degustace moravského vína
Kateřina Ignáth -
Degustace vína na Znojemsku
Alexandr Tokár