Výuková opora předmětu Potraviny a nápoje pro 1. ročník oboru Kuchař - číšník pro pohostinství – Bc. Kateřina Halodová
Bc. Kateřina Halodová
Master's thesis
Výuková opora předmětu Potraviny a nápoje pro 1. ročník oboru Kuchař - číšník pro pohostinství
Food and Beverages - Educational Support for Cook - Waiter Students
Abstract:
Diplomová práce se zabývá tvorbou výukové opory pro předmět Potraviny a nápoje pro 1. ročník oboru Kuchař-číšník pro pohostinství. Diplomová práce je rozdělena na dvě části – teoretickou a praktickou. V teoretické části je popsán obor Kuchař-číšník, dále se zabývá významem a tvorbou výukové opory. Závěr teoretické části je věnován důležitému tématu, a to přípravě učitele na vyučování. Praktická část …moreAbstract:
The diploma thesis deals with the creation of educational support for the subject Food and Beverages 1st year of the Chef-Waiter field for Hospitality industry. The diploma thesis is divided into two parts - theoretical and practical. The theoretical part describes the field of chef-waiter, then describes the teaching support in terms of meaning and creation. The conclusion of the theoretical part …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 4. 2021
Identifier:
https://is.muni.cz/th/glv0s/
Thesis defence
- Date of defence: 8. 6. 2021
- Supervisor: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.
- Reader: Mgr. Jana Horská, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HALODOVÁ, Kateřina. \textit{Výuková opora předmětu Potraviny a nápoje pro 1. ročník oboru Kuchař - číšník pro pohostinství}. Online. Master's thesis. Brno: Masaryk University, Faculty of Education. 2021. Available from: https://theses.cz/id/hgc9r1/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationMaster programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools
Theses on a related topic
-
Návrh praktické implementace enviromentálního přístupu Zero waste pro obor kuchař při Střední škole společného stravování v Ostravě
Ondřej PUSTKA -
Rozpracování závěrečné zkoušky pro obor Kuchař - číšník
Iva Ježková -
Tvorba školního vzdělávacího programu pro obor kuchař - číšník
Jiřina Szusciková -
Vepřové maso – učební text pro obor kuchař
Libor Marčík -
Střední odborné školy a učební pomůcky – zaměření na obor kuchař
Alžběta Brokešová -
Školní vzdělávací program pro obor vzdělání Kuchař - číšník na SOŠ a SOU v Poličce
Renata Zrůstová -
Aspekty využití praxí, stáží, exkurzí a vycházek v odborném vzdělávání pro obor kuchař - číšník
Hana Jančová -
Příprava učitele na vyučování - obor Kuchař
Zuzana Jenerálová