Certifikace Czech Specials v libereckých restauracích – Tereza Vindušková
Tereza Vindušková
Bakalářská práce
Certifikace Czech Specials v libereckých restauracích
Czech Specials certification in Liberec restaurants
Anotace:
Bakalářská práce se týká oblasti gastronomie v cestovním ruchu a zkoumá význam certifikace Czech Specials pro provozovatele restaurací v Liberci, které nabízejí českou kuchyni. V první části práce jsou vymezeny pojmy týkající se především oblasti stravovacích služeb, gastronomie a certifikace v cestovním ruchu. V druhé, výzkumné, části jsou od provozovatelů necertifikovaných restaurací v Liberci, které …víceAbstract:
The bachelor thesis concerns the area of gastronomy in tourism and examines the importance of the Czech Specials certification for restaurant operators in Liberec who offer Czech cuisine. The first part of the thesis defines the concepts related mainly to the field of catering services, gastronomy and certification in tourism. In the second part, the research part, various information is collected …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 11. 2023
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/91414
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 1. 2024
- Vedoucí: Pavel Černý
- Oponent: Blanka Bejdáková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/91414
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program:
Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
\rus{Narodnoe pitanie na cheshskoi0 i russkoi0 territorii i ego otrazhenie v nastoyawem. Opyt e1tnografichesko- kulp1turologicheskogo issledovaniya.}
Lukáš MONIAK -
Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně
Aidai Kamchybek Kyzy -
Česká ryba v kuchyni
Kateřina Veselá -
Ruská kuchyně jako součást ruské kultury
Eliška Pospíšilová -
Tradiční česká gastronomie v restauracích
Pavel Kaplan -
Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně
Aidai Kamchybek Kyzy -
Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích
Adriána Fedorová -
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
Elizaveta Kuznetsova