Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
czech cuisineKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
(Spillerová Spillerová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/y4t6b/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals
(Varvara Stepanova)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/ce2gc/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Cuisine Française
(Lucie Neumanová)2006, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rmteu/ | Učitelství pro základní školy / Učitelství francouzského jazyka a literatury pro základní školy | Práce na příbuzné téma
Russkaya kuchnya v Chekhii, Cheshskaya kuhnya v Rossii
(Milina LUBNEVA)2021, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//88s547// | Filologie / Cizí jazyky pro komerční praxi v kombinaci angličtina - ruština | Práce na příbuzné téma
Vplyv francúzskej gastronómie na českú kuchyňu
(Kristina Hlavatovičová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13014/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech ukrajinské a české kuchyně
(Vendula Hrubá)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/csa5v/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně
(Aidai Kamchybek Kyzy)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/t6c6i/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nazvanija bljud russkoj nacionalnoj kuchni i ih češskych ekvivalentov: sopostavitelnyj aspekt
(Lesia Tarasovych)2014, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/fui2a/ | Filologie / Ruština se zaměřením na oblast firemní praxe, služeb a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích
(Adriána Fedorová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ifnp1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech vietnamské a české kuchyně
(Tra My Nguyen Thi Huong)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11903/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma