Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

czech cuisine

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
 (Spillerová Spillerová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/y4t6b/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals
 (Varvara Stepanova)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/ce2gc/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Cuisine Française
 (Lucie Neumanová)

2006, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/rmteu/ | Učitelství pro základní školy / Učitelství francouzského jazyka a literatury pro základní školy | Práce na příbuzné téma

Russkaya kuchnya v Chekhii, Cheshskaya kuhnya v Rossii
 (Milina LUBNEVA)

2021, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//88s547// | Filologie / Cizí jazyky pro komerční praxi v kombinaci angličtina - ruština | Práce na příbuzné téma

Vplyv francúzskej gastronómie na českú kuchyňu
 (Kristina Hlavatovičová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13014/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech ukrajinské a české kuchyně
 (Vendula Hrubá)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/csa5v/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně
 (Aidai Kamchybek Kyzy)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/t6c6i/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nazvanija bljud russkoj nacionalnoj kuchni i ih češskych ekvivalentov: sopostavitelnyj aspekt
 (Lesia Tarasovych)

2014, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/fui2a/ | Filologie / Ruština se zaměřením na oblast firemní praxe, služeb a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích
 (Adriána Fedorová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/ifnp1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech vietnamské a české kuchyně
 (Tra My Nguyen Thi Huong)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11903/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)