Ondřej Hruška

Bachelor's thesis

Vliv zážitkové gastronomie na výrobu piva

Influence of experience gastronomy on beer production
Abstract:
HRUŠKA, Ondřej. Vliv zážitkové gastronomie na výrobu piva. Bakalářská práce Vysoká škola hotelová. Praha: 2013 celkový počet stran: 71 Autor se v této práci zaměřuje na vliv zážitkové gastronomie na výrobu piva. V první řadě tedy rozvíjí, co vlastně zážitková gastronomie znamená, jak vznikla a jaký je její cíl. Zkoumá také podrobně výrobu piva, druhy piv a v neposlední řadě také jeho podávání. Díky …more
Abstract:
HRUŠKA, Ondřej. Influence of Experience Gastronomy on Beer production. Bachelor’s Dissertation The Institut of Hospitality Management. Prague: 2013 total number of pages: 71 The author in this paper focuses on the influence of experience gastronomy on beer production. First of all, is developing what it means gastronomical experiences, as created and on what its intention. It also explores in detail …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 28. 8. 2013
  • Supervisor: Ing. Dana Johnová
  • Reader: Ing. Vladimír Filip

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze