Ondřej Hruška
Bachelor's thesis
Vliv zážitkové gastronomie na výrobu piva
Influence of experience gastronomy on beer production
Abstract:
HRUŠKA, Ondřej. Vliv zážitkové gastronomie na výrobu piva. Bakalářská práce Vysoká škola hotelová. Praha: 2013 celkový počet stran: 71 Autor se v této práci zaměřuje na vliv zážitkové gastronomie na výrobu piva. V první řadě tedy rozvíjí, co vlastně zážitková gastronomie znamená, jak vznikla a jaký je její cíl. Zkoumá také podrobně výrobu piva, druhy piv a v neposlední řadě také jeho podávání. Díky …moreAbstract:
HRUŠKA, Ondřej. Influence of Experience Gastronomy on Beer production. Bachelor’s Dissertation The Institut of Hospitality Management. Prague: 2013 total number of pages: 71 The author in this paper focuses on the influence of experience gastronomy on beer production. First of all, is developing what it means gastronomical experiences, as created and on what its intention. It also explores in detail …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/10814/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 28. 8. 2013
- Supervisor: Ing. Dana Johnová
- Reader: Ing. Vladimír Filip
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Estetické vnímání gastronomie
Veronika ONDROVÁ -
Česká gastronomie v 21. století
Lenka MACOURKOVÁ -
Trendy v současné gastronomii
Karolína Beyerová -
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
David Kij -
Výroba piva s chráněným zeměpisným označením "České pivo" a piva vyráběného v EU
Tamara Dolníčková -
Nová legislativa v označování piv v ČR a její vliv na konzumaci piva
Viktoriia Kogustova -
Geografie piva - regionalizace restauračních zařízení dle nabídky točeného piva na Klatovsku
Jan MÍŠEK -
Geografie piva - zhodnocení prostorového rozložení restauračních zařízení v Plzni dle nabídky točeného piva
Ondřej VÁCHAL