Vliv zážitkové gastronomie na výrobu piva – Ondřej Hruška
Ondřej Hruška
Bachelor's thesis
Vliv zážitkové gastronomie na výrobu piva
Influence of experience gastronomy on beer production
Anotácia:
HRUŠKA, Ondřej. Vliv zážitkové gastronomie na výrobu piva. Bakalářská práce Vysoká škola hotelová. Praha: 2013 celkový počet stran: 71 Autor se v této práci zaměřuje na vliv zážitkové gastronomie na výrobu piva. V první řadě tedy rozvíjí, co vlastně zážitková gastronomie znamená, jak vznikla a jaký je její cíl. Zkoumá také podrobně výrobu piva, druhy piv a v neposlední řadě také jeho podávání. Díky …viacAbstract:
HRUŠKA, Ondřej. Influence of Experience Gastronomy on Beer production. Bachelor’s Dissertation The Institut of Hospitality Management. Prague: 2013 total number of pages: 71 The author in this paper focuses on the influence of experience gastronomy on beer production. First of all, is developing what it means gastronomical experiences, as created and on what its intention. It also explores in detail …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/10814/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 8. 2013
- Vedúci: Ing. Dana Johnová
- Oponent: Ing. Vladimír Filip
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRUŠKA, Ondřej. \textit{Vliv zážitkové gastronomie na výrobu piva}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/hh97cc/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Estetické vnímání gastronomie
Veronika ONDROVÁ -
Česká gastronomie v 21. století
Lenka MACOURKOVÁ -
Trendy v současné gastronomii
Karolína Beyerová -
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
David Kij -
Výroba piva s chráněným zeměpisným označením "České pivo" a piva vyráběného v EU
Tamara Dolníčková -
Nová legislativa v označování piv v ČR a její vliv na konzumaci piva
Viktoriia Kogustova -
Geografie piva - regionalizace restauračních zařízení dle nabídky točeného piva na Klatovsku
Jan MÍŠEK -
Geografie piva - zhodnocení prostorového rozložení restauračních zařízení v Plzni dle nabídky točeného piva
Ondřej VÁCHAL