Konzumace potravin s ohledem na jejich glykemický index – Lucie Brzybohatá
Lucie Brzybohatá
Diplomová práce
Konzumace potravin s ohledem na jejich glykemický index
Consumption of food with respect to their glycemic index
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BRZYBOHATÁ, Lucie. \textit{Konzumace potravin s ohledem na jejich glykemický index}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/hhgfrf/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Rozvoj venkovského prostoru
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva