Bc. Iveta Senčáková

Diplomová práce

Senzorické hodnotenie akosti hotových pokrmov

Senzorické hodnocení jakosti hotových pokrmů
Anotace:
Diplomová práce se v první části zabývá charakteristikou pokrmů, legislativními požadavky na výrobu pokrmů a technologií výroby hotových pokrmů. Dále se věnuje balení, skladování hotových pokrmů a faktorům, které ovlivňují jejich zdravotní nezávadnost. Teoretická část je zakončena zásadami senzorické analýzy potravin. Praktická část je vypracována na podnět společnosti, která se zabývá výrobou hotových …více
Abstract:
In the first part the diploma thesis deals with the characteristic of meals, legislative requirement for meal production and the technology of ready meals production. Then the thesis concentrate on the packaging, the storage of ready meals and factors which affect food safety. The theoretical part of this thesis ends with principles of food sensory analysis. The practical part is drawn up on the initiative …více
Abstract:
Diplomová práca sa v prvej časti zaoberá charakteristikou pokrmov, legislatívnymi požiadavkami na výrobu pokrmov a technológiou výroby hotových pokrmov. Ďalej sa venuje baleniu, skladovaniu hotových pokrmov a faktorom, ktoré ovplyvňujú ich zdravotnú nezávadnosť. Teoretická časť je zakončená zásadami senzorickej analýzy potravín. Praktická časť je vypracovaná na podnet spoločnosti, ktorá sa zaoberá …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Hana Šulcerová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses hhkqbx hhkqbx/2
28. 4. 2017
Složky
Soubory
Zerdaloglu, S.
29. 4. 2017
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.