Richardos-Nikolaos SALEK

Master's thesis

Manufacture of Selected Cheese Groups from Greece and Presence of Biogenic Amines

Manufacture of Selected Cheese Groups from Greece and Presence of Biogenic Amines
Abstract:
The objectives of this work were (i) the optimization of cheese making technology of white brined cheeses under conditions provided by the Department of Food Technology and Mi-crobiology, Faculty of Technology, Tomas Bata Univesity in Zlin, (ii) the manufacture of cheese series using classic mesophilic culture (control samples) and (iii) the manufacture of cheese series which were vaccinated with decarboxylase …more
Abstract:
Cílem této práce bylo (i) optimalizování technologie výroby bílých sýru zrajících v solném nálevu v podmínkách Ústavu technologie a mikrobiologie potravin, Fakulty technologické, Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, (ii) vyrobit série sýrů s použitím klasické mezofilní sme-tanové kultury (kontrolní vzorky) a (iii) vyrobit série sýrů, které byly zaočkovány dekarbo-xylasa-pozitivními laktokoki. Pro srovnání …more
 
 
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2012
Accessible from:: 2. 5. 2012

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Vendula Pachlová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

SALEK, Richardos-Nikolaos. Manufacture of Selected Cheese Groups from Greece and Presence of Biogenic Amines. Zlín, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2012

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 2. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe