Miloš VRÁTNÍK
Bachelor's thesis
Bezpečnost potravin - ochrana lidí a zvířat
Food Security - Safety of Animals and People
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá problematikou bezpečností potravin: ochrany lidí a zvířat. Práce se skládá ze dvou hlavních částí, teoretická a praktická. V teoretické části práce pojednává o bezpečnosti potravin, označování potravin, ochranných látkách v potravinách, a krmných aditivech. Dále zmiňuje problematiku geneticky modifikovaných potravin, a legislativu ČR a EU v rámci bezpečnosti potravin. Praktická …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with the issue of food safety: the protection of humans and animals. The work consists of two main parts, theoretical and practical. The theoretical part is about food safety, food labeling, and preservatives in food and feed additives. Also mentions the issue of genetically modified food, and the legislation of the Czech Republic and the EU within the food safety. The practical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 3. 2017
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: MUDr. Otto Kott, CSc.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
VRÁTNÍK, Miloš. Bezpečnost potravin - ochrana lidí a zvířat. Plzeň, 2017. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta zdravotnických studií
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta zdravotnických studiíVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
University of West Bohemia
Faculty of Health Care StudiesBachelor programme / field:
Public Health Service / Assistant of Protection and Support of Public Health
Theses on a related topic
-
Etika potravin - Geneticky modifikované potraviny
Miroslav Pillař -
Etika potravin - Geneticky modifikované potraviny
Lukáš Košťál -
Geneticky modifikované potraviny
Kristýna Tuzová -
Geneticky modifikované potraviny a jejich potenciál, rizika a etika
Miroslava Ševčíková -
Rozdílné přístupy k potravinám obsahujícím geneticky modifikované plodiny
Alexander Sorokin -
GENETICKY MODIFIKOVANÉ PLODINY A POTRAVINY V KONTEXTU PROBLEMATIKY ROZVOJE
Eva GROLÍKOVÁ -
Nové trendy vývoje geneticky modifikovaných potravin a surovin
Kristýna Šimáková -
Detekce geneticky modifikovaných organizmů v potravinách a potravinářských surovinách
Kristína Tocíková