Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do praxe ve veřejném stravování – Ing. Ondřej DUBJEL
Ing. Ondřej DUBJEL
Bachelor's thesis
Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do praxe ve veřejném stravování
New trends in gastronomy and yours introduce to community feeding
Anotácia:
Cílem práce je stručný popis novodobých trendů v gastronomii a jejich možných alternativ pro skutečný provoz nejen z kulinárního hlediska. Práce je určena především pro vytvoření základní představy o možnostech využití moderních technologií vedoucích k usnadnění výrobníh procesů, šetrnějšímu zpracování potravin a tudíž i nových směrech v technologických úpravách, které poskytují ať už invididuálně …viacAbstract:
The work objective is a brief description of modern trends in gastronomy and their possible alternatives for real working not only from the culinarily point of view. The work is primarily meant to create basic conception about possibilities of utilization of modern technologies which lead to make production process easier, considerate of food processing thus new trends in technological arrangements …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 6. 2009
Identifikátor:
5227
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 6. 2007
Citační záznam
Jak správně citovat práci
DUBJEL, Ondřej. Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do praxe ve veřejném stravování. Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 04. 06. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Práce na příbuzné téma
-
Nové trendy v oblasti ubytovacích služeb se zaměřením na IT technologie z pohledu klienta
Veronika Bartíková -
Trendy v kuchyňských technologiích
Michaela Koldinská -
Současné trendy v cukrářských technologiích a jejich uplatnění v dietách
Markéta Šmucrová -
Trendy v kuchyňských technologiích
Hana Přívozníková