Markéta Šmucrová

Bakalářská práce

Současné trendy v cukrářských technologiích a jejich uplatnění v dietách

Anotace:
Předmětem bakalářské práce je seznámení se současnými cukrářskými trendy a technologiemi a jejich uplatnění v dietách. Cílem práce je zhodnocení konkrétního podniku, jeho výrobní strategie a návrh možného rozšíření nabídky zákusků podle nových cukrářských trendů do jeho gastronomického provozu. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. V teoretické části jsou popsány potřeby …více
Abstract:
The subject of the bachelor thesis is acquainted with existing confectionery trends and technologies and their application in diets. The basis of the work is to evaluate a specific company, its production strategy and an offer for a possible expansion of the dessert menu according to new confectionery trends in to gastronomic operation. The thesis is divided into two parts, theoretical and practical …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2021
Identifikátor: http://theses.cz/id/yn4obp/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2021

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.