Bc. Radka Svobodová

Master's thesis

Kvalita trvanlivého pečiva ovlivněná vlákninou

Quality of durable pastry influenced by fiber
Anotácia:
Cílem diplomové práce „Kvalita trvanlivého pečiva ovlivněná vlákninou“ bylo navrhnout receptury s přídavkem bambusové a konopné vlákniny a mouky z hroznových jadérek v množství 3 %, 6 % a 9 % a následně posoudit vliv přidané vlákniny na kvalitu sušenek. Celkem bylo upečeno 20 vzorků, u poloviny byla základní surovinou pšeničná mouka a pro zbytek vzorků byla použita špaldová mouka. Pekařským pokusem …viac
Abstract:
The aim of the diploma thesis "Quality of durable pastry influenced by fiber" was to propose recipes with the addition of bamboo and hemp fiber and grape seed flour in the amount of 3%, 6% and 9% and then evaluate the influence of the added fiber on the quality of the biscuits. A total of 20 samples were baked, for half of the basic raw material was used wheat flour, and spelled flour was used for …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta