Bc. Rastislav Dvorský

Bakalářská práce

Analýza ponuky digestivov

The Analysis of the Offer of Digestives
Abstract:
The aim of this work is to analyze the offer of hoods in selected catering establishments and make comparison of individual spirits in terms of their history, of creation, popularity and so on. The work is divided into three main parts and it is part theoretical, part practical and design section. In the theoretical section explains the history of emergence and digestives. Next, there are explained …více
Abstract:
Cieľom tejto práce je zanalyzovať ponuky digestivov vo vybraných reštauračných zariadeniach a spraviť komparáciu jednotlivých destilátov z hľadiska ich histórie, tvorby, obľúbenosti a pod. Práca je rozdelená na tri hlavné časti a to je časť teoretická, časť analytická a návrhová časť. V teoretickej časti je vysvetlená história a vznik digestivov. Ďalej sú tam vysvetlené pojmy ako gastronómia, menu …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 12. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 1. 2016
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Darina Svobodová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze