Bc. Iegor Remizov

Diplomová práce

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení

Business plan of a new gastronomic company
Anotace:
Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského záměru nového gastronomického zařízení v Praze včetně realizace příslušných analýz, popisu plánovaných produktů, návrhu marketingové strategie, návrhu organizačního, technického a personálního zajištění, zpracování finanční analýzy a implementačního plánu. Teoretická část této práce, je věnovaná problematice podnikání v gastronomii včetně legislativních …více
Abstract:
The aim of this master thesis is the business plan introduction focused on the new gastronomic facility in Prague, including relevant analyses, detailed description of the planned products, marketing strategy proposal, proposal of organizational, technical and personnel security, financial analysis, and implementation plan. Theoretical part of the master thesis is devoted to gastronomy business issues …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 9. 2017
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Martin Petříček, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství