Vývojové fáze podniků v sektoru C - Zpracovatelský průmysl – Bc. Jana JUNGBAUEROVÁ
Bc. Jana JUNGBAUEROVÁ
Diplomová práce
Vývojové fáze podniků v sektoru C - Zpracovatelský průmysl
Stage of development for companies in the sector C - Manufacturing
Anotace:
Diplomová práce pojednává o jednotlivých životních fázích podniku a indikátorech, které jednotlivé etapy charakterizují. Vývoj podniku lze připodobnit k přírodním organismům, podniky postupem času prodělávají podobné změny jako všechny živé organismy. Podnik je nejprve zrozen, dále roste, dospívá, ve stáří jeho výkonnost klesá, až nakonec dochází k zániku. Analyzované podniky se zabývaly výrobou potravinářských …víceAbstract:
The thesis discusses the various life stages of enterprise and indicators that characterize their different stages. The development of the company can be likened to natural organisms, businesses over time, undergo changes similar to all living organisms. The company is first born, continues to grow, mature, in later stage performance decreases, and eventually leads to extinction. Analyzed enterprises …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2015
Zveřejnit od: 17. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Martina Novotná, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
JUNGBAUEROVÁ, Jana. Vývojové fáze podniků v sektoru C - Zpracovatelský průmysl. Č. Budějovice, 2015. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 17.4.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 17. 4. 2015 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Účetnictví a finanční řízení podniku
Práce na příbuzné téma
-
Optimalizace kapitálové struktury vybraných společností v odvětví výroby potravinářských výrobků
Kateřina Retková -
Ocenění podniku v oblasti výroby potravinářských výrobků pokročilými výnosovými metodami
Radim Heiser -
Postavení a funkce vybraného odvětví zpracovatelského průmyslu – výroba mléka a mléčných výrobků
Lenka Kristýna Krouzová -
Výroba kávy a její uplatnění v potravinářských výrobách
Kristýna Watzingerová -
Rozbor nebezpečí mikrobiologické kontaminace výrobků v podniku na výrobu potravinářských obalů
Aneta Odrášková -
Porovnání jakosti komerčního výrobku a masného výrobku bez přídatných látek
Alena Světlíková -
Mikrobiologické parametry potravinářských výrobků s přídavkem jedlého hmyzu
Adam Kovál -
Měření fáze životního cyklu podniku v kvantitativním výzkumu
Jan Bílek
Název
Vložil
Vloženo
Práva