The effects of storage conditions on the quality of wheat flour during post-milling maturation – Bc. Johanka Barsová
Bc. Johanka Barsová
Master's thesis
The effects of storage conditions on the quality of wheat flour during post-milling maturation
Abstract:
This thesis focuses on the development of rheological and baking properties. Two types of storage are tested - in paper and in plastic airtight packaging, for one month, with a frequency of three days. The methods used in the practical part include moisture determination, Mixolab measurement, wet gluten status and gluten index, and Falling number. In the baking experiment, the volume, height to width …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2024
- Vedúci: Ing. Olga Leuner, Ph.D.
- Oponent: Lucie Jurkaninová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BARSOVÁ, Johanka. \textit{The effects of storage conditions on the quality of wheat flour during post-milling maturation}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Tropical AgriSciences. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/hqeryr/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Tropical AgriSciencesMaster programme:
Tropical Crop Management and Ecology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva