Šarlota Junková

Bakalářská práce

Analýza podnikového okolí

Analysis of environment of the company
Anotace:
Cílem této práce je analýza podnikového okolí Vinotéky u Mouřenína, která se zabývá dovozem, prodejem a servírováním českých, italských a francouzských vín, cognaců a delikates. Práce je rozdělena na dvě části, na část teoretickou a praktickou. Pro analýzu makrookolí podniku je použita PESTLE analýza a pro analýzu mikrookolí Porterova analýza pěti sil. Na závěr je zhodnoceno vnější a vnitřní okolí …více
Abstract:
The thesis analyses environment of the company Vinotéka U Mouřenína, which carries on the import, selling and serving wine, cognac and delicates from the Czech Republic, France and Italy. The thesis is divided into two parts, the first one is theoretical and the second one is practical. PESTLE analysis is used to examine the macroenvironment and Porter five forces analysis is used to examine the microenvironment …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 11. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2016
  • Vedoucí: Jiří Dvořáček
  • Oponent: Josef Krause

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/50632