Kateřina Krtilová

Bachelor's thesis

Výrobky ze sóji

Soybean products
Abstract:
Bakalářská práce na téma „Výrobky ze sóji“ obsahuje obecné informace o sóji, o její historii, o jejím pěstování ve světovém i nacionálním měřítku, chemické složení semen a další. Sója obsahuje vysoké množství bílkovin a oleje, tudíž je velmi významná plodina. I když má vysoký obsah bílkovin, nejsou stoprocentně vstřebatelné, důsledkem působení antinutričních činitelů. Látky obsažené v sóji působí negativně …more
Abstract:
This bachelor thesis has been written about „Soybean products“. The thesis contains general information about soybean, about its history, about its cultivation in the world and nations scale, chemical composition of seeds and others. Soy contains high amounts of protein and oil, making it a very important crop. Although it has a high protein content, they are not 100 % absorbable due to the action …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 4. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
  • Reader: Jaroslav Palásek, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology