Kateřina Krtilová

Bakalářská práce

Výrobky ze sóji

Soybean products
Anotace:
Bakalářská práce na téma „Výrobky ze sóji“ obsahuje obecné informace o sóji, o její historii, o jejím pěstování ve světovém i nacionálním měřítku, chemické složení semen a další. Sója obsahuje vysoké množství bílkovin a oleje, tudíž je velmi významná plodina. I když má vysoký obsah bílkovin, nejsou stoprocentně vstřebatelné, důsledkem působení antinutričních činitelů. Látky obsažené v sóji působí negativně …více
Abstract:
This bachelor thesis has been written about „Soybean products“. The thesis contains general information about soybean, about its history, about its cultivation in the world and nations scale, chemical composition of seeds and others. Soy contains high amounts of protein and oil, making it a very important crop. Although it has a high protein content, they are not 100 % absorbable due to the action …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
  • Oponent: Jaroslav Palásek, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin