Management kvality poskytovaných služeb v gastronomii – Bc. Eva Šulecová
Bc. Eva Šulecová
Bakalářská práce
Management kvality poskytovaných služeb v gastronomii
Service Quality Management in Gastronomy
Anotace:
Předmětem bakalářské práce je komparace dvou italských restauracích ve dvou odlišných zemích, kde porovnávané země jsou Velká Británie a Česká republika. Konkrétně se jedná o restaurace Italian Restaurant Prezzo Torquay a Pizzeria Primavera. Prostřednictvím těchto dvou restaurací bylo poukázáno na odlišnosti řešení managementu kvality uvnitř podniku. Teoreticko-metodologická část se zabývá způsobem …víceAbstract:
The goal of this bachelor thesis is to compare two Italian restaurants in two different countries, specifically the United Kingdom and the Czech Republic. The chosen restaurants are Italian Restaurant Prezzo Torquay and Pizzeria Primavera. Different ways of dealing with the service quality management inside a company was demonstrated using these two restaurants as an example. The theoretical section …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/egax0/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 6. 2020
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠULECOVÁ, Eva. \textit{Management kvality poskytovaných služeb v gastronomii}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/htcs0z/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Analysis of VAT gap in the EU
Kübra Okumuş -
East and West Germany after the Unification: The Wage Gap Analysis
Jaroslav Groero -
Hodnocení připravenosti českého bankovního sektoru na nový ESG reporting pomocí GAP analýzy reportů udržitelnosti
Natálie Levorová -
Zhodnocení připravenosti podniku na zavedení ISO 27001 pomocí GAP analýzy
Tomáš Zrcek -
Analýza problematiky gender pay gap na trhu práce v České republice v letech 2011 – 2017
Lucie Klubová -
Project of Occupational Safety and Health Management Comparison in Atlas Copco
Tereza Kalvodová -
Comparison of Management Accounting and Controlling in English-speaking and German-speaking countries
Sergey Davidyan -
Comparison of waste management in city of Brno and Vitoria-Gasteiz
Radka Rubaninská