Hodnocení složkových, hygienických a mikrobiologických ukazatelů mléka tyrolského šedého skotu – Karolína Čejková
Karolína Čejková
Bakalářská práce
Hodnocení složkových, hygienických a mikrobiologických ukazatelů mléka tyrolského šedého skotu
Evaluation of component, hygienic and microbiological parameters of milk from Tyrolean Gray cattle
Anotace:
Cílem bakalářské práce s názvem „Hodnocení složkových, hygienických a mikrobiologických ukazatelů mléka tyrolského šedého skotu“ byla analýza mléka pocházejícího od tyrolského šedého skotu chovaného v České republice, kdy byl porovnán vlastní výzkum s literaturou, jako odběr a analytické zhodnocení vzorků mléka a následné porovnání s ostatními studiemi. Teoretická část práce se zaměřila na složení …víceAbstract:
The aim of the bachelor thesis entitled "Evaluation of the constituent, hygienic and microbiological parameters of milk from tyrolean grey cattle" was the analysis of milk from tyrolean grey cattle reared in the Czech Republic, where the own research was compared with the literature, as the collection and analytical evaluation of milk samples and subsequent comparison with other studies. The theoretical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 5. 2024
- Vedoucí: Ing. Lucie Kejdová Rysová, Ph.D.
- Oponent: Soňa Formánková Herman, Ing.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČEJKOVÁ, Karolína. \textit{Hodnocení složkových, hygienických a mikrobiologických ukazatelů mléka tyrolského šedého skotu}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/hui5o4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
-
Vliv předúpravy vzorku na celkový počet mikroorganismů v horninovém prostředí
Andrea Heřmanová -
Prevence mastitid a faktory ovlivňující počet somatických buněk v mléce krav
Kateřina Píchová -
Prevence mastitid a faktory ovlivňující počet somatických buněk v mléce krav
Kateřina Regnerová -
Prevence mastitid a faktory ovlivňující počet somatických buněk v mléce
Šárka Lebedová -
Vliv počtu somatických buněk na kvalitu kozího mléka
Klára Podhorecká -
Zhodnocení produkce a kvality mléka v závislosti na vybraných činitelích
Silvia Vidová -
Vliv ročního období na tržní produkci sýrárny zpracovávající kravské mléko
Petra Doleželová -
Obsah chloridů v mléce dojnic českého strakatého a holštýnského skotu ve vztahu k vybraným charakteristikám mléka
Kateřina Valachová
Název
Vložil
Vloženo
Práva