Elizaveta Shutkina
Bachelor's thesis
Spotřebitelské vnímání kvality potravin
Consumer perception of food quality
Abstract:
Práce je zaměřena na kvalitativní parametry vybraného druhu potravin a jejich vnímání spotřebitelem s potravinovými alergiemi a Intolerancemi v rámci kupního chování (specifické skupiny zákazníků při nákupu potravin). Práce je rozdělena na dvě části – teoretickou a praktickou. Teoretická část je věnována seznámení s chováním spotřebitele a toho, co ovlivňuje zákazníky při rozhodování při nákupu potravin …moreAbstract:
The work is focused on the qualitative parameters of the selected type of food and their perception by consumers with food allergies and intolerances in purchasing behavior (specific groups of customers when buying food). The work is divided into two parts - theoretical and practical. The theoretical part is devoted to acquaintance with consumer behavior and what influences customers when making decisions …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 12. 2023
Thesis defence
- Date of defence: 9. 2. 2024
- Supervisor: Ing. Lucie Vokáčová, Ph.D.
- Reader: Pavel Pánek, Ing.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SHUTKINA, Elizaveta. \textit{Spotřebitelské vnímání kvality potravin}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2023. Available from: https://theses.cz/id/huqtvo/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme:
Business and Administration
Theses on a related topic
-
Vyšetřování zrakové ostrosti a stanovení objektivní a subjektivní refrakce
Štěpánka Korbová -
Srovnání objektivního a subjektivního hodnocení grafomotorických dovedností u dětí s dysgrafií a hyperaktivní poruchou pozornosti.
Kamila Toráčová -
Materiálové a konstrukční vlastnosti textilií používaných na operačních sálech a jejich vliv na bariérové vlastnosti a komfort (Konzultant z TZÚ)
Petra Kobzová -
Návrh konkurenceschopné kolekce spodního prádla ve spolupráci s firmou Triola a.s. na základě objektivního a subjektivního hodnocení
Jana Dostálová -
Odezva vybraných objektivních a subjektivních proměnných při kruhovém tréninku v normoxii a hypoxii u souboru mužů: pilotní studie
Zbyněk KRAHULÍK -
Změna objektivní a subjektivní refrakce při změně polohy hlavy
Petr Buček -
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
Viliam Berger -
Analýza kupního chování spotřebitele - volba výrobního programu u společnosti TIPO
Vendula Holubjáková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights