Nutriční hodnocení rybích výrobků a pokrmů pro celodenní stravu – Ing. Barbora Pohořelá
Ing. Barbora Pohořelá
Disertační práce
Nutriční hodnocení rybích výrobků a pokrmů pro celodenní stravu
Nutritional assessment of fish products and meals for total-day diet
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
POHOŘELÁ, Barbora. \textit{Nutriční hodnocení rybích výrobků a pokrmů pro celodenní stravu}. Online. Disertační práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/hvxl1n/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieDoktorský studijní program:
Chemie a technologie potravin (čtyřleté)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.