SLEDOVÁNÍ KVALITY SLUŽEB V RESTAURAČNÍCH ZAŘÍZENÍCH S VYUŽITÍM METODY MYSTERY SHOPPING – Bc. Hana Mutlová
Bc. Hana Mutlová
Bakalářská práce
SLEDOVÁNÍ KVALITY SLUŽEB V RESTAURAČNÍCH ZAŘÍZENÍCH S VYUŽITÍM METODY MYSTERY SHOPPING
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá problematikou kvality služeb v restauračních zařízeních a jejím sledováním prostřednictvím metody kvalitativního výzkumu - Mystery shopping. Teoretická část této práce vymezuje kvalitu služeb v restauračních zařízeních a také Mystery shopping jako metodu kvalitativního výzkumu.Praktická část zahrnuje deskripci konkrétního postupu (popis a použití konkrétních technik) při …víceAbstract:
The Bachelor thesis engages in quality of services within restaurants. It concerns monitoring of the service quality via Mystery shopping. The goal of theoretical part is to define the quality of the services in restaurants and also to define Mystery shopping as a method of market qualitative research.The practical part comprises of a description of the particular procedure (description and application …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2016
Identifikátor:
http://theses.cz/id/hvxxi3/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 5. 2016
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Assessment of Policy Changes of the Impacts of Urbanization, Economic Growth and Decentralization of Water Services with Regard to Water Quality in Mexico
René Fernando Lara Cervantes -
A comparative analysis of consumer’s perception of hotel restaurants in Great Britain and New Zealand (Relationship marketing study)
Jana Nekudová -
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
Norbert Gerec -
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na španělskou kuchyni
Denisa Jarošová -
Kvalita a úroveň restaurací v Moravskoslezském kraji
Dominik Dedek -
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na italskou kuchyni
Ekaterina Artiukhova -
Rozsah nabídky a kvalita jidel pro vegetariány v běžných restauracích v Brně
Markéta Špačková -
Řešení problematiky výukových materiálů ve výuce v oboru hotelnictvi a gastronomii s návaznosti na služby v gastronomii
Jana Vrbenská
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Stoličný, M.
2. 5. 2016