Propagace zapomenutých potravin a jejich využití v současné gastronomii – Irena Rosenbergová
Irena Rosenbergová
Bachelor's thesis
Propagace zapomenutých potravin a jejich využití v současné gastronomii
Promotion of forgotten foods and their use in contemporary gastronomy
Abstract:
Tématem této bakalářské práce jsou možnosti propagace potravin, které byly v minulosti běžnou součástí našeho jídelníčku, ale v běhu času již byly zapomenuty nebo odsunuty na okraj zájmu. Věnuje se ohlédnutí za historií využití, pro nás dnes již netradičních, surovin a možnostem vrácení některých z nich do gastronomie současné doby.Abstract:
The theme of this thesis are opportunities for promotion of foods that were previously a part of our diet, but in course of time has been forgotten or marginalized interest. He is looking back at the history of use to us now non-traditional materials and the possibility of returning some of them to gastronomy to the present time.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 5. 2014
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/12013/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 2. 6. 2014
- Supervisor: PhDr. Jaroslav Holoubek
- Reader: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Economics and Management / Marketing Communication in the Service Industry
Theses on a related topic
-
Pohanka jako bioprodukt a její využití v gastronomii
Zlata ŠVECOVÁ -
Technologie výroby kváskového jáhlovo-batátového chleba
Simona Bobulová -
Stanovení vitaminu B2 v produktech z pohanky a prosa
Hana TUREČKOVÁ -
Analytické hodnocení výrobků z pohanky a prosa
Kateřina MALOTOVÁ PŘEDÍNSKÁ