Propagace zapomenutých potravin a jejich využití v současné gastronomii – Irena Rosenbergová
Irena Rosenbergová
Bachelor's thesis
Propagace zapomenutých potravin a jejich využití v současné gastronomii
Promotion of forgotten foods and their use in contemporary gastronomy
Anotácia:
Tématem této bakalářské práce jsou možnosti propagace potravin, které byly v minulosti běžnou součástí našeho jídelníčku, ale v běhu času již byly zapomenuty nebo odsunuty na okraj zájmu. Věnuje se ohlédnutí za historií využití, pro nás dnes již netradičních, surovin a možnostem vrácení některých z nich do gastronomie současné doby.Abstract:
The theme of this thesis are opportunities for promotion of foods that were previously a part of our diet, but in course of time has been forgotten or marginalized interest. He is looking back at the history of use to us now non-traditional materials and the possibility of returning some of them to gastronomy to the present time.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12013/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2014
- Vedúci: PhDr. Jaroslav Holoubek
- Oponent: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ROSENBERGOVÁ, Irena. \textit{Propagace zapomenutých potravin a jejich využití v současné gastronomii}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/hwx855/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Economics and Management / Marketing Communication in the Service Industry
Práce na příbuzné téma
-
Pohanka jako bioprodukt a její využití v gastronomii
Zlata ŠVECOVÁ -
Technologie výroby kváskového jáhlovo-batátového chleba
Simona Bobulová -
Stanovení vitaminu B2 v produktech z pohanky a prosa
Hana TUREČKOVÁ -
Analytické hodnocení výrobků z pohanky a prosa
Kateřina MALOTOVÁ PŘEDÍNSKÁ