David Pachl

Diplomová práce

Vliv ceny na percepci chuti nápoje kombucha

The effect of price on the perception of the taste of kombucha
Anotace:
Diplomová práce se zabývá vlivem ceny na vnímání chuti nápoje kombucha. Ověření toho vlivu bylo zároveň hlavním cílem práce. Dílčím cílem je analýza českého trhu s tímto nápojem. V teoretické části je blíže rozpracován koncept ceny. Je charakterizován nápoj kombucha, včetně jeho postavení v západní Evropě a České republice. V teoretické části jsou poté popsány studie zabývající se vlivem necenových …více
Abstract:
The thesis deals with the effect of price on the perception of the taste of kombucha. Verification of this effect was also the main objective of the thesis. A sub-objective is the analysis of the Czech market for this drink. In the theoretical part the concept of price is elaborated. It characterizes the kombucha drink, including its position in Western Europe and the Czech Republic. The theoretical …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 8. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 9. 2023
  • Vedoucí: Michal Andera
  • Oponent: Martina Srbová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/91301

Vysoká škola ekonomická v Praze

Magisterský studijní program:
Management

Práce na příbuzné téma