Vliv ceny na percepci chuti nápoje kombucha – David Pachl
David Pachl
Master's thesis
Vliv ceny na percepci chuti nápoje kombucha
The effect of price on the perception of the taste of kombucha
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá vlivem ceny na vnímání chuti nápoje kombucha. Ověření toho vlivu bylo zároveň hlavním cílem práce. Dílčím cílem je analýza českého trhu s tímto nápojem. V teoretické části je blíže rozpracován koncept ceny. Je charakterizován nápoj kombucha, včetně jeho postavení v západní Evropě a České republice. V teoretické části jsou poté popsány studie zabývající se vlivem necenových …viacAbstract:
The thesis deals with the effect of price on the perception of the taste of kombucha. Verification of this effect was also the main objective of the thesis. A sub-objective is the analysis of the Czech market for this drink. In the theoretical part the concept of price is elaborated. It characterizes the kombucha drink, including its position in Western Europe and the Czech Republic. The theoretical …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 8. 2023
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/91301
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 9. 2023
- Vedúci: Michal Andera
- Oponent: Martina Srbová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/91301
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme:
Management
Práce na příbuzné téma
-
Cena a kvalita piva - co dokáže hodnotit jeho spotřebitel?
Kateřina Klimšová