Porovnávání stravovacích zvyklostí u osob v produktivním věku a ve stáří – Andrea VÁCHOVÁ
Andrea VÁCHOVÁ
Bachelor's thesis
Porovnávání stravovacích zvyklostí u osob v produktivním věku a ve stáří
Comparison of eating habits of people at the working and retirement age
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá porovnáním stravovacích zvyklostí u osob v produktivním věku a ve stáří. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část.Teoretická část se skládá z několika kapitol. První část je zaměřena na výživu potřebnou pro dospělou a seniorskou populaci. Konkrétněji jsou popsány zásady správné výživy pro dané skupiny, výživová doporučení, faktory ovlivňující příjem potravy u seniorů …moreAbstract:
opulace. Domnívám se, že tato práce by mohla být využita jako edukační materiál pro laickou i odbornou veřejnost.Abstract:
This bachelor thesis deals with drawing a comparison between eating habits of people in productive age and of elderly people. Bachelor thesis is devided into practical and theoretical part.Theoretical part contains several chapters. The first part is aimed to nutrition needed for adults and for elderly citizens. More specifically there are described principles of the right nutrition for stated groups …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2015
Accessible from:: 4. 5. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. David Kimmer
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VÁCHOVÁ, Andrea. \textit{Porovnávání stravovacích zvyklostí u osob v produktivním věku a ve stáří}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Health and Social Studies. 2015. Available from: https://theses.cz/id/hyfxoc/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
VÁCHOVÁ, Andrea. Porovnávání stravovacích zvyklostí u osob v produktivním věku a ve stáří. Č. Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.5.2015
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 4. 5. 2015 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Health and Social StudiesBachelor programme / field:
Public Health Service / Public Health Protection
Theses on a related topic
-
Srovnání nutriční úrovně stravy na vybraných základních školách okresu Hodonín
Matěj Tychtl -
Vliv nízkosacharidové stravy na vytrvalostní výkon
Veronika Kulyková -
Hodnocení kvality stravy u pacientů s indikací některé ze základních diet
Klára VAŇKOVÁ -
Doplňky stravy pro sportovce
Martin Bartl -
Srovnání stravovacích zvyklostí u žáků prvního stupně ZŠ a studentů SŠ: frekvence a kvalita dopolední a polední stravy
Marek JANOŠEC -
Možnosti fyzioterapie u bolestí dolních zad se zaměřením na reflexní terapii plosky nohy u populace v produktivním věku
Iva FIŠEROVÁ -
Výživové zvyklosti seniorů v Jesenickém regionu
Jana Vojkovská -
Výživové zvyklosti seniorů v domácím prostředí
Eva Grebeňová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights