Hodnocení obliby drůbežího masa a drůběžích masných výrobků u vybraných skupin obyvatelstva – Bc. Blanka LIŠKOVÁ
Bc. Blanka LIŠKOVÁ
Diplomová práce
Hodnocení obliby drůbežího masa a drůběžích masných výrobků u vybraných skupin obyvatelstva
Evaluation favour poultry meat and poultry meat products in selected group of inhabitants
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá problematikou drůbežího masa a drůbežích masných výrobků. V úvodní části je nastíněna spotřeba masa v rozvinutých a rozvojových zemích a vlastní cíl práce. Druhá kapitola se zabývá historií zpracování masa a masných výrobků, vývojem spotřeby drůbežího masa u nás i ve světě. Je popsáno složení drůbežího masa a jeho základní složky. Třetí kapitola je věnována druhům drůbeže …víceAbstract:
This diploma thesis deals with poultry meat and poultry meat products. In the introduction is outlined the consumption of meat in developed and less-developed countries and the goal of this work. The second chapter is about the history of meat and meat products processing, the development of the consumption of poultry meat in our country and the world. It is described the composition of poultry meat …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2014
Zveřejnit od: 25. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Dana Jirotková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LIŠKOVÁ, Blanka. \textit{Hodnocení obliby drůbežího masa a drůběžích masných výrobků u vybraných skupin obyvatelstva}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/hyk8kt/.
Jak správně citovat práci
LIŠKOVÁ, Blanka. Hodnocení obliby drůbežího masa a drůběžích masných výrobků u vybraných skupin obyvatelstva. Č. Bud., 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 25.4.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 25. 4. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agroekologie
Práce na příbuzné téma
-
Drůbeží masné výrobky, technologie výroby, trh
Petr KOLÁŘ -
Speciální masné výrobky
Natálie Komárková -
Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
Iva Heinereichová -
Aktuální problematika zpracování drůbežího masa do masných výrobků
Jakub Formánek -
Výroba drůbežích masných výrobků
Šárka Műllerová -
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě masa v České republice
Lucie Rendová -
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě masa a masných produktů
Maria Lutskaya -
Kvalita kachního a husího masa a jejich technologie zpracování
Vojtěch Weiss
Název
Vložil
Vloženo
Práva