Beatrice Sella

Master's thesis

Valorisation of brewers’ spent grain in a soy yogurt product

Abstract:
Brewery’s spent grain (BSG) is the most abundant by-product generated from the beer-brewing process. BSG is rich in fibre and protein and, to date, the main use for the elimination of this by-product has been as an animal feed. However, because of its high nutritional value (such as the content of bioactive phenolic compounds with antioxidant activity), BSG is of interest for application and fortification …more
 

Keywords

a b c
 
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 2. 2024

Thesis defence

  • Date of defence: 21. 2. 2024
  • Supervisor: Ing. Iveta Klojdová, Ph.D.
  • Reader: Andrea Serra, Bc., externi

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Czech University of Life Sciences Prague

Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources

Master programme:
Sustainable Agriculture and Food Security

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.
 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.