Průzkum trhu fermentovaných výrobků z kozího mléka – Anna Chodorová
Anna Chodorová
Bakalářská práce
Průzkum trhu fermentovaných výrobků z kozího mléka
Market research of fermented goat 's milk products
Anotace:
Začátek bakalářské práce se zabýval chovem koz a jejich produkcí ve světě a v České republice. Stručně byly popsány nejrozšířenější dojná plemena koz u nás. Pozornost byla soustředěna i na rozdíly ve složení, terapeutických a nutričních vlastnostech mezi kozím a kravským mlékem. Vzhledem k tomu, že se bakalářská práce zaměřovala na průzkum trhu fermentovaných mléčných výrobků, tak se dále práce věnovala …víceAbstract:
The beginning of the bachelor thesis dealt with goat breeding and production in the world and in the Czech Republic. The most common dairy goat breeds in the Czech Republic were briefly described. Attention was also focused on the differences in composition, therapeutic and nutritional properties between goat and cow milk. Since the bachelor thesis focused on the market research of fermented dairy …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 23. 5. 2023
- Vedoucí: Ing. Veronika Legarová, Ph.D.
- Oponent: Anna Šebová, Ing.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHODOROVÁ, Anna. \textit{Průzkum trhu fermentovaných výrobků z~kozího mléka}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/i2bv7b/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva