Koučování a možnosti jeho využití v profesionálním pokeru – Jan Svoboda
Jan Svoboda
Bakalářská práce
Koučování a možnosti jeho využití v profesionálním pokeru
Coaching and its application in professional poker
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou koučování a možnostmi jeho využití v profesionálním pokeru. Teoretická část je zaměřena na historický vývoj koučování, definici koučování, jeho základní vlastnosti a vlastnosti kouče. Dále se zaměřuje na poker, základní náležitosti hry a koučování v pokeru. Uvádí dva typy koučování v pokeru. Praktická část se věnuje rozboru dotazníku a procesu koučování …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with coaching and possibilities of use in professional poker. The theoretical part is focused on historical development and the definition of coaching. It mentions basic attributes of coaching and coach. Furthermore poker is defined, the basics of the game and coaching in poker. It mentions two types of poker coaching. The practical part is focused on analysis of the questionnaire …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: PhDr. Mgr. Barbora Pánková, MBA
- Oponent: Kateřina Vařáková, DiS.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: NEWTON College a.s., NEWTON College a.s.NEWTON College a.s.
NEWTON College a.s.Bakalářský studijní program:
Ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
The role of trainees during the Czech Presidency of the Council of the EU and the involvement of the staff of the Permanent Representation of the Czech Republic to the EU in public administration after the Presidency.
Daniel Houdek -
Vymezení lexikálních jednotek odborné slovní zásoby k praktické závěrečné zkoušce z angličtiny v oboru Kuchař - čísník na SŠ a VOŠ cestovního ruchu v Českých Budějovicích/The definition of lexical units of specialized vocabulary for the purposes of the practical final examination in English language of the Cook-waiter branch of study at the School of tourism in České Budějovice.
Šárka ZAHRADNÍČKOVÁ -
Model of design principles for the definition of data for the consistency of evaluation in Enterprise Governance of IT
Christian Hitz