"Altböhmischer Krug": Fiktive Gründung eines tschechischen Restaurants in Leipzig – Šárka Vacková
Šárka Vacková
Bachelor's thesis
"Altböhmischer Krug": Fiktive Gründung eines tschechischen Restaurants in Leipzig
"Old Bohemian Jug": Fictitious Founding a Czech Restaurant in Leipzig
Abstract:
This thesis focuses on fictitious founding a Czech restaurant in Leipzig. The thesis mentions the forms that are necessary for the founding of the Czech restaurant in the Federal Republic of Saxony. The focus of the thesis lies in the processing of the business plan, the menu and the drink list.Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá fiktivním založením české restaurace v Lipsku. V práci jsou uvedeny formuláře, které jsou nezbytné k zahájení činnosti české restaurace v Sasku. Těžiště mé práce spočívá ve zpracování podnikatelského plánu, jídelního a nápojového lístku.
Language used: German
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 6. 2012
Thesis defence
- Date of defence: 19. 9. 2012
- Supervisor: Mgr. Lenka Matušková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VACKOVÁ, Šárka. \textit{''Altböhmischer Krug'': Fiktive Gründung eines tschechischen Restaurants in Leipzig}. Online. Bachelor's thesis. Pardubice: University of Pardubice, Faculty of Arts and Philosophy. 2012. Available from: https://theses.cz/id/i3aox7/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Vacková, Šárka. "Altböhmischer Krug": Fiktive Gründung eines tschechischen Restaurants in Leipzig. Pardubice, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta filozofická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta filozofickáUniversity of Pardubice
Faculty of Arts and PhilosophyBachelor programme / field:
Philology / German for Business
Theses on a related topic
-
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
Eva Roupcova -
Vývojové proměny v jídelním a nápojovém lístku
Alena Šilerová -
Frekvence využití a sortiment nápojových a stravovacích automatů na základních a středních školách
Václav SCHWARZ -
Trendy v tvorbě nápojového a jídelního lístku
Dominika Friedlová -
Analýza jídelních a nápojových automatů ve vybraných brněnských školách
Jan Daněk -
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová -
A Business Plan for a Gastronomic Facility
Dominik Frejvolt -
Podnikatelský plán
Hořecký Hořecký