Přehled a parametry produkce čaje ve světě – Bc. Monika Wilczynská
Bc. Monika Wilczynská
Diplomová práce
Přehled a parametry produkce čaje ve světě
Overview and parameters of tea production in the world
Anotace:
Cílem této diplomové práce je přiblížit produkci čaje ve světě v jednotlivých zemích, které mají největší zastoupení pěstování čajovníku. Práce je rozdělena na dvě části, kdy první podrobně popisuje rostlinu čajovníku, způsob jeho pěstování, metody zpracování a bližší charakteristiku. Druhá část se zabývá sběrem statistických dat exportu čaje, jejich komparací a vyvození závěrů vedoucích k lepšímu …víceAbstract:
The purpose of this diploma thesis is to approach the production of tea in the world in individual countries with the largest representation of tea cultivation. The thesis is divided into two parts, where the first describes in detail the tea plant, the method of its cultivation, processing methods and more detailed characteristics. The second part deals with the collection of statistical data on tea …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 6. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/gwnk8/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 9. 2020
- Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
- Oponent: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
WILCZYNSKÁ, Monika. \textit{Přehled a parametry produkce čaje ve světě}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/i4wqyz/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Posouzení vybavenosti obory VŘÍSEK stavbami pro plnění funkcí lesa a drobnými stavbami a zařízeními pro myslivost
Tea Pertlová -
Historie čaje, čaj jako podnikatelský záměr
Victoria Arlazarova -
Srovnání a aplikovatelnost permakulturních principů při pěstování plodin
Vojtěch Mihulka -
Kultura pití čaje v Japonsku a postava Sen-no Rikjúa jako kodifikátora čajového obřadu
Lucie Sinérová