Zvýšení úrovně služeb ve vybrané restauraci společnosti Compass Group Czech Republic s.r.o. – Adriána Dorková
Adriána Dorková
Master's thesis
Zvýšení úrovně služeb ve vybrané restauraci společnosti Compass Group Czech Republic s.r.o.
Increasing Quality of Provided Services in a Corporate Cafeteria of Company Compass Group Czech Republic Ltd.
Abstract:
Hlavním předmětem mé práce je hloubková analýza současně poskytované kvality služeb ve vybrané restauraci společnosti Compass Group s.r.o. Teoretická část práce je úvodem do problematiky stravovacích služeb v cestovním ruchu, realizaci produktu a kvality. Praktická část je zaměřena nejprve na představení restaurace, její fungování a provoz. Na toto téma navazuje analytická metoda SERVQUAL, která je …moreAbstract:
The main subject of my thesis is deep analysis of the quality of provided services in a se-lected restaurant of the company Compass Group Ltd. Theoretical part of the thesis is an introduction to the issues of catering services in tourism, product realization and quality. Practical part is focused firstly on introducing the restaurant, its operation and how it works. This is followed by the SERVQUAL …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 4. 2018
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
DORKOVÁ, Adriána. \textit{Zvýšení úrovně služeb ve vybrané restauraci společnosti Compass Group Czech Republic s.r.o.}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Management and Economics. 2018. Available from: https://theses.cz/id/i7lgsg/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Dorková, Adriána. Zvýšení úrovně služeb ve vybrané restauraci společnosti Compass Group Czech Republic s.r.o.. Zlín, 2018. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Management and EconomicsMaster programme / field:
Economics and Management / Business Administration
Theses on a related topic
-
Molekulární gastronomie
Filip Jung -
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Karolína Worková -
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
Adam Psota -
Španělská gastronomie v cestovním ruchu
Iveta Frauenterková -
Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů.
Vanessa van Bebber -
Tradiční česká gastronomie v restauracích
Pavel Kaplan -
Fenomén jihoamerické gastronomie v Praze
Eva Magda -
Hodnocení kvality služeb s využitím metody SERVQUAL
Krystian Gałuszka