Zvýšení úrovně služeb ve vybrané restauraci společnosti Compass Group Czech Republic s.r.o. – Adriána Dorková
Adriána Dorková
Diplomová práce
Zvýšení úrovně služeb ve vybrané restauraci společnosti Compass Group Czech Republic s.r.o.
Increasing Quality of Provided Services in a Corporate Cafeteria of Company Compass Group Czech Republic Ltd.
Anotace:
Hlavním předmětem mé práce je hloubková analýza současně poskytované kvality služeb ve vybrané restauraci společnosti Compass Group s.r.o. Teoretická část práce je úvodem do problematiky stravovacích služeb v cestovním ruchu, realizaci produktu a kvality. Praktická část je zaměřena nejprve na představení restaurace, její fungování a provoz. Na toto téma navazuje analytická metoda SERVQUAL, která je …víceAbstract:
The main subject of my thesis is deep analysis of the quality of provided services in a se-lected restaurant of the company Compass Group Ltd. Theoretical part of the thesis is an introduction to the issues of catering services in tourism, product realization and quality. Practical part is focused firstly on introducing the restaurant, its operation and how it works. This is followed by the SERVQUAL …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DORKOVÁ, Adriána. \textit{Zvýšení úrovně služeb ve vybrané restauraci společnosti Compass Group Czech Republic s.r.o.}. Online. Diplomová práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/i7lgsg/.
Jak správně citovat práci
Dorková, Adriána. Zvýšení úrovně služeb ve vybrané restauraci společnosti Compass Group Czech Republic s.r.o.. Zlín, 2018. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomikyMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomik, specializace Ekonomika cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Molekulární gastronomie
Filip Jung -
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Karolína Worková -
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
Adam Psota -
Španělská gastronomie v cestovním ruchu
Iveta Frauenterková -
Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů.
Vanessa van Bebber -
Tradiční česká gastronomie v restauracích
Pavel Kaplan -
Fenomén jihoamerické gastronomie v Praze
Eva Magda -
Hodnocení kvality služeb s využitím metody SERVQUAL
Krystian Gałuszka