Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu – Bc. Monika Hylenová
Bc. Monika Hylenová
Diplomová práce
Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu
Issue of family business in catering operations
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá postavením konceptu rodinného podniku v gastronomickém oboru na trhu. Práce je zaměřena porovnání rodinného a nerodinného podniku gastronomického provozu a jejich vnímání očima potencionálního hosta.Abstract:
This Master´s Dissertation deal with the status of the concept of family business in the catering industry in the market. The work is focused on comparing family and non-family business and their perception of potential guest.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11346/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2015
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HYLENOVÁ, Monika. \textit{Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/i7lvuc/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Rodina a dítě se zdravotním postižením
Sára SKŘIVÁNKOVÁ -
Design of Staff Assessment System
Josef Vaníček