Bc. Monika Hylenová

Diplomová práce

Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu

Issue of family business in catering operations
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá postavením konceptu rodinného podniku v gastronomickém oboru na trhu. Práce je zaměřena porovnání rodinného a nerodinného podniku gastronomického provozu a jejich vnímání očima potencionálního hosta.
Abstract:
This Master´s Dissertation deal with the status of the concept of family business in the catering industry in the market. The work is focused on comparing family and non-family business and their perception of potential guest.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2015
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství

Práce na příbuzné téma