Senzorické hodnocení profilu intenzity sladké a hořké chuti v závislosti na čase – Bc. Barbora Zemanová
Bc. Barbora Zemanová
Master's thesis
Senzorické hodnocení profilu intenzity sladké a hořké chuti v závislosti na čase
Sensory evaluation of the intensity profile of sweet and bitter taste as a function of time
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZEMANOVÁ, Barbora. \textit{Senzorické hodnocení profilu intenzity sladké a hořké chuti v závislosti na čase}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/i7m2vg/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Chemistry and Analysis of Food and Natural Products
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.