Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu – Monika Švandová
Monika Švandová
Bakalářská práce
Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu
Trends of use of cultures in food industry
Anotace:
Práce se zabývá charakteristikou mikroorganismů a mikrobiálních kultur využívaných v potravinářském průmyslu. Cílem práce je vystihnout trendy ve využití mikrobiálních kultur v potravinářském průmyslu.Abstract:
The thesis deals with characterization of microorganisms and microbial cultures commonly used in the food industry. The aim of the thesis is to depict the trends in using microbial cultures in the food industry.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Vendula Pachlová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Švandová, Monika. Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu. Kroměříž, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Práce na příbuzné téma
-
Metody detekce vybraných zoonotických mikroorganismů (Borrelia burgdorferi sensu lato, Ricketsia spp.) využívané v klinické praxi
Michal Dvořák -
Aplikace sterilizačních technik v potravinářském průmyslu a v obalové technice
Michaela Bartončíková -
Využití mikroorganismů v bioremediacích obtížně degradovatelných organopolutantů
Hana PIKOVÁ -
Inhibiční účinky toxických kovů na aktivitu mikroorganismů v technologiích odpadních vod
Tereza Hammerschmiedt -
Současné trendy izolace a identifikace laktobacilů v mléčných výrobcích
Petra SNĚHOTOVÁ -
Nové trendy v technologii sýrů
Simona Žabčíková -
Zdravý životní styl jako marketingový trend
Tomáš Tulak -
Optimalizace výroby čerstvých sýrů s využitím symbiotických kultur
Terezie Husarová