Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu – Monika Švandová
Monika Švandová
Bachelor's thesis
Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu
Trends of use of cultures in food industry
Abstract:
Práce se zabývá charakteristikou mikroorganismů a mikrobiálních kultur využívaných v potravinářském průmyslu. Cílem práce je vystihnout trendy ve využití mikrobiálních kultur v potravinářském průmyslu.Abstract:
The thesis deals with characterization of microorganisms and microbial cultures commonly used in the food industry. The aim of the thesis is to depict the trends in using microbial cultures in the food industry.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 5. 2020
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Vendula Pachlová, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Švandová, Monika. Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu. Kroměříž, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Theses on a related topic
-
Metody detekce vybraných zoonotických mikroorganismů (Borrelia burgdorferi sensu lato, Ricketsia spp.) využívané v klinické praxi
Michal Dvořák -
Aplikace sterilizačních technik v potravinářském průmyslu a v obalové technice
Michaela Bartončíková -
Využití mikroorganismů v bioremediacích obtížně degradovatelných organopolutantů
Hana PIKOVÁ -
Inhibiční účinky toxických kovů na aktivitu mikroorganismů v technologiích odpadních vod
Tereza Hammerschmiedt -
Současné trendy izolace a identifikace laktobacilů v mléčných výrobcích
Petra SNĚHOTOVÁ -
Nové trendy v technologii sýrů
Simona Žabčíková -
Zdravý životní styl jako marketingový trend
Tomáš Tulak -
Optimalizace výroby čerstvých sýrů s využitím symbiotických kultur
Terezie Husarová