Petra KOŘÍNKOVÁ

Bakalářská práce

Mikrobiální rizika při ekologické produkci mléka

Microbial risks in organic milk production
Anotace:
Bakalářská práce je v úvodu zaměřena na charakteristiku a cíle ekologického zemědělství, spolu se současným stavem v České republice a v zahraničí. V práci jsou popsány cesty a druhy mikrobiální kontaminace, blíže pak přítomnost patogenních mikroorganismů. Práce dále popisuje používání pesticidů a antibiotik v ekologickém zemědělství. Poslední kapitola bakalářské práce je zaměřena na distribuci mykotoxinů …více
Abstract:
The thesis is focused to the characteristics and aids of organic farming, along with the cur-rent situation in the Czech Republic and abroad. The routes and type sof microbial conta-mination closer to the presence of pathogenic microorganisms are described. The work describes also the use of pesticides and antibiotics in organic farming. The last chapter of this thesis focuses on the distribution of …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 15278

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 6. 2011

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOŘÍNKOVÁ, Petra. Mikrobiální rizika při ekologické produkci mléka. Zlín, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma