Karolína ROHLENOVÁ
Bakalářská práce
Toxické látky v potravinách
Toxic substances in food
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá výskytem toxických látek v potravinách. Skládá se z teoretické a výzkumné části. Ve své práci představuji toxické látky přírodního původu a látky cizorodé. Zaměřuji se na jejich výskyt, vznik, působení a rizika způsobená těmito látkami.Abstract:
This bachelor thesis deals with the occurrence of toxid substances in food. Thesis consists of teorerical and researcg part. In my work i present toxic substances of natural origin and foreign substances. I focus on their occurrence, origin, effects and risks caused by these sunstances.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2020
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: MUDr. Lenka Luhanová
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ROHLENOVÁ, Karolína. Toxické látky v potravinách. Plzeň, 2020. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta zdravotnických studií
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta zdravotnických studiíVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta zdravotnických studiíBakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Asistent ochrany a podpory veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Toxické látky v potravinách a veřejné zdraví
Filip SOSNA -
Přírodní toxické látky v potravinách rostlinného původu
Adéla ZÁVODNÁ -
Toxické látky v potravinách
Vendula Havlenová -
Amarant jako netradiční potravina ve výživě člověka
Irena ŠESTÁKOVÁ -
Toxické látky v potravinách a jejich vliv na zdraví
Hana KADLECOVÁ -
Celoživotní riziko vzniku nádorových onemocnění
Lucie Klímová -
Kreditní riziko banky ve vztahu ke korporátnímu segmentu
Martina Sponerová -
Úvěrové riziko nefinančních společností v kontextu opatření na podporu ekonomiky během pandemie COVID-19
Marek Fux